Hoppa till sidans innehåll

Corona


Med anledning av restriktioner kring Corona

Träningen är inställd för mellangruppen och uvg. Planen är att detta gäller till 8/12 och sedan fattas nytt beslut utifrån då gällande information.

Knattarna fortsätter att träna men nära kontakt ska undvikas så brottningsmatcher kommer inte att förekomma. Träningar kan komma att ske på andra platser eller i andra former vilket är tränarnas beslut, håll utkik på facebook.

Vuxna som inte behövs för träningens genomförande ska hålla sig borta. Mattorna rengöres innan varje träningspass. Tänk på hygien med handtvätt/spritning innan ni går upp på mattorna. Ombyte sker hemma för och efter träningen. Givetvis duschar ni efter varje pass, passa även på att tvätta kläderna. Tyvärr har kommunen låst omklädningsrummen vilket gör det längre till toaletterna, kom ihåg att göra eventuella behov innan träningen.

Håll koll på er egen hälsa och vid misstanke om sjukdom eller uppvisar symptom håller ni er hemma. Vid konstaterad smitta kontaktar ni klubben för att möjliggöra smittspårning, ta kontakt med tränare eller styrelsen. Följ även FHMs rekommendationer kring karantän vid egen eller närståendes misstänktaeller konstaterade smitta.

Klubben delar inställningen att idrottslig verksamhet är viktig för barn och ungdomar vilket också nämns i rekommendationerna så hoppas vi att träningarna går att genomföra på ett uppskattat vis av alla inblandade.

Tveka inte att kontakta klubben om det är några frågor eller om ni kan bistå med något.

//Styrelsen 2020-11-11

SBF Aktuellt om Corona

FHM lokala råd

 

 

Uppdaterad: 10 NOV 2020 22:28 Skribent: Ove Johansson
E-post: Adressen Gömd

lulea400ar 

 

 

 

Postadress:
Luleå Brottarklubb - Brottning
Anna Vinroth, Björngatan 24
97231 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info.lulebrottarklub...

Se all info