Kalender

TävlingVarNärHurEgenavgiftAnmälan senastVilka
Lule Power GamesLuleå13/4Egen resa0:-5/4 Alla
HelgecupenRosvik11/5Egen resa0:-1/5Knatte/Mellan
KurirenspelenRåneå18/5Egen resa0:-FULLTKnatte/Mellan

Övrig information/inbjudan till dessa tävlingar kommer ut på klubbens Facebooksida ”Luleå brottarklubb medlemssida” (sök medlemskap om du inte redan gjort det) samt muntligt på träningarna. Brottar/anhörig anmäler sitt deltagande till respektive grupps lagledare/tränare. Efter sista anmälningsdag är anmälan bindande.

Egenavgifter

Eventuella egenavgifter ska vara betalda senast sista anmälningsdag. Egenavgifterna kommer att kommuniceras närmare tävlingarna då priserna i dagsläget har väldigt stora variationer.

Övernattning

Vid övernattning på en tävling så är hårdförläggning grundtesen. Normalfallet är en skolsal.

Resa till tävlingar samt boende

Tävlingar som är nära reser man i bil till prata gärna ihop er med andra och samåk.
Till de tävlingar som ligger lite längre bort reser vi tillsammans till. Dessa resor kan bli med tåg, buss eller flyg.
De tävlingar som brottarna måste sova över på, så ska klubbens brottare bo tillsammans. Boendet är oftast på hårt underlag i en gemensam sal/rum. Så att införskaffa en luftmadrass som de klarar av att blåsa upp och en sovsäck är att rekommendera.
Vår tanke är att vi både reser som ett lag och bor som ett lag. Detta pga av att vi vill stärka barnens gemenskap. De får dela upplevelsen tillsammans och stärka kamratskapen.

Tävling

När ditt barn ska iväg och tävla så ska antingen du som målsman följa med eller någon som barnet har en god anknytning till.
Detta pga att tränaren inte har tid att både passa ert barn samt hinna med att coacha övriga barn i klubben. Dessutom så är det bra att barnet har någon närstående att tyda sig till så att upplevelsen blir så bra som möjligt.

På många tävlingar så kan man även gå in på https://brottlott.appspot.com för att följa klubbens brottare.

Tänk även på följande innan tävling:

  • Naglarna ska vara klippta.
  • Ta med matsäck, handduk och ombyte.

När ni ska tävla så ska ni ha en röd och en blå trikå. Trikåer finns att låna av klubben. Dessa ska lämnas tillbaka tvättade!!!

När tävlingen drar igång är det viktigt att era barn håller sig nära tränaren. Så att de vet när de ska börja att förbereda sig inför match samt inte missar sin match.

Tävlingar som ej är sanktionerade av Luleå Brottarklubb ska ej brottare från klubben delta på.

Avslutningsvis så stannar vi även kvar på prisutdelningen och hejar på de som får medaljer.