Tävlingspolicy

Tävling

När ditt barn ska iväg och tävla så, beroende på brottarens ålder, ska antingen du som målsman följa med eller någon som barnet har en god anknytning till.
Detta då tränaren inte har möjlighet att passa barnen och samtidigt coacha under matcherna.

Tänk även på följande innan tävling:

  • Naglarna ska vara klippta.
  • Ta med matsäck, handduk och ombyte.

När ni ska tävla så ska ni ha en röd och en blå trikå. Trikåer finns att låna av klubben. Dessa ska kvitteras på lista. Veckan efter tävlingen ska trikåerna lämnas tillbaka tvättade!

När tävlingen drar igång är det viktigt att era barn håller sig nära tränaren så att de vet när de ska börja att förbereda sig inför match.

På de flesta tävlingar så kan man gå in på https://brottlott.appspot.com för att hålla koll på barnens matchnummer, färg på trikå i nästa match samt resultat i tidigare matcher.

Brottare i Luleå Brottarklubb får endast deltaga på tävlingar som är sanktionerade av årsmötet/styrelsen.

Avslutningsvis så stannar vi även kvar på prisutdelningen och hejar på de som får medaljer.

Resor/boende

Resor till tävlingar i närområdet sker med egen bil. Prata med andra föräldrar och samåk gärna. Till tävlingar längre bort reser vi tillsammans och allt bokas av reseansvarig i styrelsen. Observera sista anmälningsdag i kalendern (anmälan är bindande efter denna dag) då vi ofta bokar billigast biljetterna som ofta ej är avbokningsbara.

Boende kan bli på hårt underlag (skolsal, ta en bra luftmadrass!) hotell/vandrarhem eller på ett nattåg.

Vi reser som ett lag och vi bor som ett lag. Dessa delade upplevelser stärker gemenskapen i klubben.

Egenavgifter

För resor till tävlingar tar vi en egenavgift för både brottare och medföljande anhörig. Dessa räknas ut då vi har alla kostnader klara. Grundprincipen är att brottarens egenavgift är 20-25% av priset och medföljandes runt 50-75%

I dagsläget varierar resekostnaderna väldigt mycket och vid bokning måste vi ta hänsyn till möjligheten till att komma fram utvilad, tid för invägning, skolgång o dyl. Detta gör det svårt att säga i förhand vad egenavgifterna kommer bli.

Betalas in via Bankgiro 5940-6769 eller Swish 123 162 70 90. Märk betalning med brottarens namn samt vilken tävling (Nils Nilsson, Gruvcupen)